3 Ağustos 2010 Salı

Boğaz köprüsünden atladı, sağ kurtuldu


Boğaziçi Köprüsü'nden atlayarak hayatına son vermek isteyen 22 yaşındaki T.Ö., sağ kurtuldu. Bir gemi kaptanı tarafından denizden çıkartılan genç, hastaneye kaldırıldı.

Alınan bilgiye göre, bindiği ticari taksiyle saat 17.00 sıralarında Boğaziçi Köprüsü'ne gelen T. Ö., taksiyi durdurup aşağı indi. Koşarak köprü korkuluklarına çıkan genç, bir anda kendisini aşağı bıraktı.

Bu sırada Sirkeci'den aldığı yolcuları Boğaz turuna götüren "Şahin" isimli geminin kaptanı denizde çırpınan genci fark etti. "Lütfen beni kurtarın" diye bağıran T. Ö.'nün yardımına gemi kaptanı koştu. Denize atlayıp genci gemiye çıkaran kaptan, bir yandan da sağlık ekiplerinden yardım istedi.

Kaptan köşküne alınan genç, gemiyle Ortaköy İskelesi'ne getirildi. Çağrılan ambulans ise geç kalınca vatandaşlar tepki gösterdi. Gelen ambulansın sürücüsünün, oynadığı bir dizide "Fısfıs İsmail" rolüyle şöhreti yakalayan oyuncu Süleyman Yağcı olduğu görüldü.

Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan T. Ö., ardından sedyeyle gemiden indirilerek ambulansa taşındı. Titrediği ve denize düştüğü sırada yüzünde morluklar oluştuğu gözlenen genç, ambulansla Şişli Etfal Hastanesi'ne kaldırıldı.

Bir gördü tanığı, genç ticari taksiyle köprüye geldiğini belirterek, "Sarı bir taksi geldi. Ondan çıkıp hemen atladı. Bir tekne geldi ama genci almadı" dedi. Olayla ilgili inceleme sürüyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder